Парите не купуват класа, коментират из нета. Да, безспорно мъжът й

...
Парите не купуват класа, коментират из нета. Да, безспорно мъжът й
Коментари Харесай

Милиони на вятъра! Вижте какъв кич е домът Антония Петрова / СНИМКИ

Парите не купуват класа, разясняват из нета. Да, несъмнено мъжът й има пари и да, може да й обезпечи прекрасен дом. Това се отнася за Антония Петрова – някогашната ни и най-недолюбвана Мис България още от самия конкурс преди доста години. И е реалност, че брачният партньор й Ивайло Батинков несъмнено го е направил – погрижил се е да даде на фамилията си къща, която обаче Антония трансформира в посмешище,

Това е всеобщото мнение на потребителите в мрежата след всички фотоси, които Петрова не стопира да качва в нета. Тоца, както всички я назовават и която се има за кралица, е трансформирала фамилния дом в подигравка. Със сигурност са хвърлени доста пари по обзавеждането, което обаче я коронова като кралица на труфя – несъмнено!

На фона на фототапета тя демонстрира лъскави принадлежности, посуди и свещници, а също по този начин и още една столова с огромна правоъгълна маса и столове, чиито цвят няма нищо общо с цветовата гама в близост.

„ Тая жена, че не е в ред, не е и това се знае от дълго време. Ама какво му е направила на горкия човек Батинков, че търпи всичко това и си трае “, разясняват в нета.



Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР